BEKIJK UW OMGEVING ZELF EENS MET ANDERE OGEN

Altijd al eens een grappige tekening van uw collega of partner willen maken maar geen idee hoe eraan te beginnen? De workshop karikatuur tekenen is de ideale gelegenheid om uw verbeelding de vrije loop te laten op tekenpapier! Ook als teambuilding is een workshop karikatuur tekenen interessant: u bent verplicht uw partner nauwlettend en met oog voor detail te observeren, wat het samenhorigheidsgevoel alleen maar versterkt. 

Karikatuur tekenen als teambuilding kan perfect binnen de eigen bedrijfsgebouwen georganiseerd worden. De workshops kunnen ook als alternatief evenement dienen voor een vereniging of als creatieve afwisseling voor studenten. Bart past zich met plezier aan aan uw project of event. Na een korte, professionele uitleg van de karikaturist kunt u zelf aan de slag gaan. U staat ongetwijfeld versteld van de ludieke manier waarop u de typische karakteristieken van uw collega of partner portretteert!

Van uitleg tot voorbeelden

Hoe ga ik te werk?

  • Algemene uitleg over karikaturen
  • Referenties tonen van bekende mensen, zowel origineel als karikatuur
  • Voorbeelden laten tekenen op basis van foto’s

Contact

Genoeg van de typische teambuildings zoals paintballen of kajakken? De escape rooms in uw buurt hebben intussen geen geheimen meer voor u en uw collega’s? Probeer eens iets nieuw en neem deel aan een workshop karikatuur tekenen. Na uw creatieve skills optimaal getest te hebben onder het deskundige oog van Bart Bals, keert u volledig ontspannen weer huiswaarts!

IN KLEUR

ZWART WIT