SNELTEKENAAR VOOR EEN FIJNE NAMIDDAG

Een clown, een ballonnenplooier, een levensecht Disneyfiguur, … Laten we eerlijk zijn: het nieuwe is er toch wat af. Wilt u écht origineel en verrassend uit de hoek komen op uw evenement of feest? Huur een getalenteerde karikaturist als Bart Bals in en wees zeker van een amusante middag. Bart zorgt voor leuke karikaturen die meer dan eens voor grappige taferelen zorgen door het – letterlijk en figuurlijk - in de verf zetten van bepaalde uiterlijke kenmerken van uw gasten. Een ideaal aandenken aan een fijne middag! 

In vijf minuten tijd

Afhankelijk van de grootte van uw feest trekt Bart Bals rond tussen de gasten of zet hij zich op een vaste plaats. Het grote voordeel is dat Bart amper vijf à zes minuten tijd nodig heeft om de meest uiteenlopende gezichten om te zetten in een grappige karikatuur. Uiteraard kunnen de tekeningen tijdens het event (tijdelijk) opgehangen worden zodat andere gasten een snelle blik kunnen werpen op het resultaat. 

Contact

Wilt u uw feestje, doopsel, jubileum, kermis of ander evenement graag opsmukken met een origineel en amusant idee? Doe dan beroep op sneltekenaar Bart Bals uit Reet en wees zeker van een middag vol ontspanning en plezier. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de tarieven. U wordt zo snel mogelijk geholpen!