Sneltekenaar voor een fijne namiddag

Wanneer u origineel en verrassend uit de hoek wilt komen op uw feestje, dan is het inhuren van een karikaturist een geweldig idee. Sneltekenaar Bart Bals uit Reet zorgt voor leuke karikaturen van uw gasten, die op die manier ook een leuk gadget hebben om mee naar huis te nemen.

Een clown of ballonnenplooier is ook altijd leuk, maar het nieuwe is er een beetje van af. Een sneltekenaar zorgt voor leuk entertainment en grappige taferelen. Zo wordt er plots een opvallend uiterlijk kenmerk van een gast extra in de verf gezet.

In vijf minuten tijd

Naargelang de grootte van het feest trek ik rond of posteer ik me op een vaste plaats. Op nauwelijks vijf à zes minuten tijd tover ik uw gezicht om tot een grappige karikatuur. De getekende karikaturen kunnen eventueel tijdens het feest naast elkaar worden gehangen zodat de gasten een snelle blik kunnen werpen op elkaars karikatuur.

Contact opnemen

Wilt u uw feestje, doopsel, jubileum, kermis of ander evenement graag opsmukken met een origineel idee? Doe dan beroep op sneltekenaar Bart Bals uit Reet. Voor meer info over de tarieven kan u altijd contact opnemen.

Back to Top