Huur vandaag nog een leuke karikaturist

Uw partner verjaart binnenkort of uw vader gaat op pensioen? Door voor een karikatuur te kiezen, komt u met een origineel en verrassend geschenk op de proppen. Ik kan een uitstekende karikatuur maken op basis van enkele doorgestuurde foto’s. U kunt mij als karikaturist uit Reet ook huren.

Kan het simpeler? U stuurt per e-mail enkele kwalitatieve portretfoto's door van de persoon in kwestie waar u een karikatuur van wil. Daarbij geeft u nog extra tips en ik kan de slag. Ik schud vervolgens een prachtige karikatuur uit mijn pols op het door u gevraagde persoon. Een uniek geschenk. Deze karikatuurtekeningen worden gemaakt op A3 formaat.

Sereen, maar grappig

Alle karikaturen worden in zwart-wit en kleur getekend. Mijn stijl is niet van die aard om een opvallend uiterlijk kenmerk tot in het belachelijke uit te werken. Sereniteit, maar met een grappige toets.

Contactopname

Stop met uw hersenen te pijnigen en kies voor een karikatuur van mijn hand. U zal er geen spijt van hebben. Voor al uw voorkeuren en wensen of om karikaturist Bart Bals uit Reet te huren mag u altijd contact opnemen.

Back to Top