Karikaturist Bart Bals uit Reet voor uw feestje of workshop

Karikaturist Bart Bals uit Reet tovert gezichten en portretten in een handomdraai om tot prachtige karikaturen. Superorigineel op feestjes en andere gelegenheden waarbij de gasten ook telkens iets tastbaars mee naar huis krijgen. Onvergetelijk.

Superorigineel geschenk

U kan de sneltekenaar inhuren voor uw (bedrijfs)feestje, maar ook als teambuilding in de vorm van workshops. Op nauwelijks vijf à zes minuten tijd tover ik uw gezicht om tot een sprekende en grappige karikatuur, zonder u in het belachelijke te trekken. Elke karikatuur die ik maak, zorgt voor de nodige hilariteit.

Een karikatuur is ook een superorigineel geschenk. Wanneer u een foto via e-mail doorstuurt, krijgt u een prachtige karikatuur in ruil. Op vijf minuten tijd tover ik een mooie karikatuur uit mijn pols. Huur mij in op feestjes of voor een workshop als teambuilding.Ik kan ook opdrachten maken vertrekkende van foto’s.

Neem contact op

Wenst u meer informatie over karikaturen of wilt u karikaturist Bart Bals graag op uw feestje zien tekenen? Dan neemt u best contact met mij op voor verdere afspraken. U kan ook een aantal van mijn referenties bekijken, of mijn fotogalerij.

Contact formulier

Back to Top